NEVZA RESULTAT OCH TÅRTBAKANDE

Nevzan slutade med en 7:e plats och jag är långt ifrån nöjd.

Nevzan är över för den här gången i Göteborg, för min och Luddes del gick det inte riktigt som vi hade tänkt oss kanske. Vi hamnade på 7:e plats efter att ha vunnit 2 matcher mot Danmark respektive England. Dessvärre förlorar vi två matcher mot två andra svenska lag, bland annat SM-Guld vinnarna Tholse/Jonsson. Mot de sist nämnda tycker jag vi ändå gör en bra match som slutar med ett tredje avgörande set.

Däremot gör vi en svag insats mot Bohman/Molin om att gå till kvartsfinal, vi får inte igång sideouten och siffrorna springer snabbt iväg. Får ingen vidare servepress och det är inte mycket som funkar.

Riktigt kul dock att GBC tog hem både guldet på herr och dam sidan! Grymt bra jobbat av Martin, Herrmann, Sigge och Nina! Det var ni väl värda!

Nu är det långt kvar tills nästa turnering för min del iallafall, har ingen inplanerad med troligtvis blir det World Tour igen till våren! Fram tills dess blir det mycket anfallsträning!

Idag fyller dock mamma år så jag tog på mig uppdraget att baka tårtan, tycker ändå den blev fin, får hoppas den smakar lika gott som den ser ut!

Om inte annat så kan man tröst äta upp sin 7:e plats lite! hahah.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *