LUNCH/MIDDAG

Vegetarisk Fisk

Ingredienser

Fisken
  • 3 paket kikärtor
  • 1 citron
  • 2 morötter
  • 1 burk tång kaviar
  • 1/2 burk majs
  • 20 g dill
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Ströbröd
Tillbehör
  • Potatis
  • Broccoli
  • Sås
74455578_997489893928285_5074783896386666496_n
75210662_532666320627320_880864639557042176_n

Tillagning

  • Börja med att häll av kikärtorna och kör dem i matberedaren
  • Tillsätt sedan en citron(bara vätskan).
  • Tillsätt tång kaviarn.
  • Tillsätt majsen.
  • Tillsätt citronpeppar och salt
  • Kör det i matberedaren tills du får en ganska hummus liknande deg, sen häller du av det i en bunke.
  • I bunken tillsätter du dillen och tång kaviarnen som du rör in i smeten med en sked
  • För att formningen ska gå lättare och vi vill få bra konsistens på den så rör du ner ströbröd tills du är nöjd med konsistensen.
  • Sen steker du bara på dem i lite olja efter att du format dem
  • Servera med potatis och en citron sås t.ex.

Kostnad

  • Totalt går en fisk på ca 7 kr/st, med potatis och broccoli till så ligger väl en rätt på strax 10-15 kr tallriken något mer beroende på hur mycket man tar!
75627612_599860980754261_3411731327689424896_n