Beach Royals avklarat och julen närmar sig!

Shit vad snabbt tiden går! Känns nästan som beachvolley säsongen tog slut precis! Men julen är bara ett stenkasst bort och det har hänt mycket den senaste tiden!

Bland annat hade GBC premiär av sin första Beach Royals, som för min och luddes del slutade med en tredje plats efter två stycken riktigt bra upphämtningar. Vi var bara sekunder att åka ur flertalet gånger men på något sätt lyckades vi kriga på och överleva fram till finalen! Ett riktigt kul och kondis krävande upplägg. Ser redan fram emot nästa gång!

Sen har jag äntligen fått igång min hemsida på riktigt nu, veckans recept var kikärts stroganoff, men det börjar finnas en del recept och jag får bra respons så det är kul! Tack så mycket för allt snällt ni skriver, uppskattar det verkligen och blir taggad på att hitta på mer kul att laga! Igår kom den nya frysen så nu finns det plats för tre gånger så mycket matlådor. Så är sjukt taggad på att börja laga massa storkok och bunkra upp!

Annars hoppas jag ni får en bra helg, jag kommer spendera min på spa så det kommer bli magiskt, så se till att unna er något gött!

Foto: Johanna Svensson
Veckans nyhet, kikärt stroganoff

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *